Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glas

du ser igenom mig
som om jag vore glas
du känner mig

hur fan kan du - älska mig då!




Fri vers av Fredric
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric