Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

staccato


Du sjunger
inte
i toner
när mitt
öra
lämnar dem
är de
redan
glömda
aldrig hörda

som ett
instrument
utan strängar
ingen musik
jag hör

stacc ...
stacc ...
stacc ...
stacc ... ato.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2009-01-17 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real