Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bugar i respekt

ser med lugn blick
tömt sinne
på min motståndare
bedömd
värdig nog
att kämpas
mot

jag ska bevisa
värdigheten
i
att respekteras
i
kärlek
i
att älskas
i
att älska

mjukt

och jag vet

kärleken

vinner

alltid








Fri vers av glittertindra
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-18 13:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En underbar väg.
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra