Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Driven framåt..

I livets stunder
på alla vägar..
drivs jag framåt
av styrkan jag får
många inte känner
många inte förstår
himmelsk kraft..
genom mitt inre når





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 14:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Kristus i eder, härlighetens hopp" Kol.1:27
Bokmärke.
2009-01-18

  Larz Gustafsson VIP
En underbar drivkraft som alltid leder oss in i välsignelse och frid.
2009-01-18

  Maria T
Ja, Guds rike är
kraft och Ande.
Underbar drivkraft
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP