Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i Sal 24:2

 

Ord

Sjukhus

män-

och kvinnor-

i vita rockar...

Fårade-

ansikten

förvridna-

små stackare

De-

är myrsloksmonster

Vi arbetar-

som myror

vi är-

myrsloksallergiker

uppenbarligen

vettskrämda

i urindränkta sängar

Ord

Tystnad

Maskiner-

som piper

någons kurva-

blir rak

och ljusen-

blinkar besatt

Skrik

och ord

och tystnad

Somna om

En spruta

ett hål

i mig

godnatt

jag sluter

ögonen igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 14:52



Bookmark and Share


  Hans Christian
jag höll andan när jag läste den, jösses vilken närvaro !
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*