Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledtråd: Det är något jag önskar mig

 

Det är något jag önskar mig...


något alla önskar

att vi kunde låta bli att se bak

på de vägar man gått

man måste, man ska!

alltid hålla blicken fram

men det är inte lätt

att göra allt rätt

ty vägen är Inte Rak!


Även om man inte ser bak

så kommer ändå det där

tomma mörka fönstret att följa med

man måste lära sig att se likgiltigt och
objektivt på det där fönstret

för det kommer alltid fler...

Hur fort man än går

hur lite man än ser bak...




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 15:07



Bookmark and Share


  Hans Christian
En existentiell text, som jag läst långsamt o högt, jag tycker den är jättebra!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*