Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till världens bästa Flupp.


Du & champinionsoppa är exempel på smaskiga ting jag inte drunknar i

Likhetstecken
Lik(giltig)hetstecken

var målade på
mina hjärtklaffar,
kranskärl,
höger och vänster
k
a
m
m
a
r
e
tills du kom
med vatten i din
luftstrupe
duhadevattenidinahalsmandlarockså




Likhetstecken
Lik(giltig)hetstecken

sökes när jag vandrar
ensampromenader
på villovägar
men de
funnes ej
när du löser upp färgen
med
svarta
röda
stänk
från


kanske det renaste hjärtat jag känner
...





Fri vers av soulmate_
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2009-01-18 19:25



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Bra! kul med annan sammansättning!
2009-07-29

  Anafenza
MAAAAHW <3
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_