Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet..

Materialismen
med sitt överflöd
kväver människosjäl
med sin tomhet..
innehållslöst försöker
fylla det själen söker..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-19 00:07



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Materialismen är en ursäkt för att inte behöva lära känna sig själv. Ett sätt att fly från sig själv.

/M
2009-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ? (Jesus)
2009-01-19

  Johan Bergstjärna VIP
Ja... rikedomen blir en fattigdom..
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP