Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att vilja vara på två ställen samtidigt om att sträcka sig till omöjliga gränser


Allt jag ville var att röra dina fingertoppar




Jag sträcker mig
Naglar skrapar mot ytan
Tålamod
Vira ännu en dröm runt ditt ringfinger, älskling
De väger ingenting

Du kan fortfarande flyga




Fri vers av Fantasioffer
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-18 20:25



Bookmark and Share


  ensmåstad
Så vacker!
2009-01-18

  Suzy med punkterna
Så lite kan säga så mycket. Applåder!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fantasioffer