Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vuxenliv...

jag har visst fått gråa hårstrån nu
precis bredvid tinningens brant
just där under mina markerade tårkanaler

ser du djupet av min sorg?

jag har visst blivit visare säger de
och jag inser att jag tagit åt mig mycket kunskap
men samtidigt är jag mer vilsen än någonsin

men du, ser du botten av min ovishet?




Fri vers av Fredric
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-21 21:46



Bookmark and Share


  Blåbäret
vuxenliv ihopbuntat på några rader liksom...bra!
2009-01-26

  Fredric
och jag väntar ju på din...
2009-01-23

  lyckeli
waiting for your book....
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric