Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden

tystnaden infinner sig inte av viljan till tystnad
utan utav tanken av att vilja...




Fri vers av Fredric
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric