Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se ska stå för vidareutvecklng, inte för inbördes beundran

Puttigull gullet
se mina a:n
Jag gullar dem extra
i kursiv text
Sen tar jag alla L
o snuttar längtst ut

Älskar snutt
älskar putt
litet avstånd
avgör inte motivet

Puttisnutt
snuttigull
se mina f:n
Jag hyllar dem extra
i produciv text
Sen tar jag alla Hell
o suger till slut

För verklighet
vinner alltid
över fantasi




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-19 20:34



Bookmark and Share


    Melona
tycker verkligen
att du har något att säga
och skriver det på ett skönt
roligt sätt...

visst,
det vore önskvärt
med mer utveckling
konstruktivism i kommentarerna

fast fan
det är svårt
allra särskilt
när det är någon favorit
man läst...

eh,

jo,
inbördes beundran
är det kreativt,
jag vet inte,
inte egentligen...
men samtidigt så är det
mänskligt att bete sig så
som vi gör här inne...
fast suger gör det rejält ändå...

men absolut
det ligger
stor sanning i det du säger, skriver...
2009-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Även Richard Hell?

Och vad är utveckling?
Jag skulle aldrig ändra på en dikt bara för att någon annan tycker så.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP