Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta ryggen för fan..

Fan

Paranoia drar ut mig på vilsen mark

Får mig att blöda från handleder

Sår som lämnar spår


Gräset högre nu än förra året. Kanske gödslat eller nåt..

Eller så har det bara växt av sig själv

Arga människor har kastat skit på mig

Då krymper jag

Inte växer

Jag är nog inte lik gräs



Fan


Kröp på knä i det där jävla gräset

Fläckar på knän

Gömde mig från människor

Med skit

Duckade

Paranoid

De finns överallt

Men jag lyckades

Tills någon jävel kom och gödsla

Gräset


Fan


Skit överallt

Gräsfläckar

Paranoid

Om jag rullar, ålar eller reser mig upp och springer

Är flykt en möjlighet

Springa blev mitt val

Genom gräs med höga kliv, höga knän som gymnastikläraren brukade diktera

Innan han tog en dusch med han som aldrig ville duscha med de andra


Fan


Jävla lärarjävel

Och andra

Som fått mig paranoid

Som får mig att kräla

Och

Springa

Med höga knän




Fri vers av ockerconny
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-19 20:35



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Så skönt med lite innehåll och substans! Gillar starkt. Ondska finns i oss alla, man väljer själv. Vilken sida väljer du?

Mvh Olof
2009-01-24

  Trolltoffsa
Intensiv och bra känsloskildring!
Lite som en actionrulle.
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

ockerconny
ockerconny