Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag for av vägen i vinterkylan och halkan häromdan, och skrynklade min bil.


var det så här det var...

slag
fullt rattande
ena hållet - andra hållet
snabbt
bort från vägen
ut i periferin

var det så här det var...
livet

och så stilla
motorsus
radion går
gör det ont?

bältet var bra att ha
mobilen
folket som kom
hjälper
öppnar dörren

går upp på vägen
nio minuter sen jag lämnade
parkeringen på jobbet

och ett helt liv...
och ändå
är nästan allt som vanligt




Fri vers av solomi
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-20 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solomi
solomi