Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En "stökig" Blomma



Kaos odlar inspiration bland högar av papper.
Väx min blomma, väx!
Väx med hjälp av spontanitetens vätska.
Slingra dig runt.
Sprid idéer.
Gör världen personlig.
Hitta det du glömt och glöm det igen.
Tänk inte!
Utan sprid ditt pollen i kreativitetens hetta.
Skapa bilder.
Skapa text.
Skapa musik.
Stökig anarkistisk kärlek,
Med andra ord; PASSION!
Brinn i själen.
Visa din glöd.
Smitta andra!
LEV FÖR STUNDEN.
DET VIKTIGASTE ÄR NU!
Klottra ditt budskap över hela min vägg.
Viska de magiska orden.
Väck alla sinnen.
Blomstra över hela världen.
Min vackra blomma!
Glöm det jag sa och hitta orden igen.

TACK!




Fri vers av "Dempa"
Läst 657 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-01-21 00:15



Bookmark and Share


  Blumma.
Oj så bra! Tycker mycket om denna
2009-01-24

  Eva Langrath VIP
Hoppas den blomman fortsätter blomma. Innerlig text som andas en fläkt av förlåt.

Eva
2009-01-21

  Miss Mod
Intensiv text, får intensiv känsla, tack för den!!
2009-01-21

  Eaglemountains VIP
Och grattis till placeringen bland de fem läsvärdaste .....
2009-01-21

  Eaglemountains VIP
Starkt skrivet om en mycket viktig sak - carpe diem .....
2009-01-21

  Carl Thomas
Fan va djuriskt och gött! Hitta dina egna ord din bövel HAHA ;)
2009-01-21

  Mr Lindemann VIP
Ja, det var fint och ett budskap som hittaer rätt i en värld som längtar efter sådana budskap och vil ta till sig det som går till hjärtat så
2009-01-21

  Cosmic Johanna
Härligt budskap, vilda blommor växer och frodas!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"