Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Härskare

Tacksamhet skall icke tvingas på individen.
Tacksamhet skall växa sig ur individen.
De ljumma vindarna kommer med tiden.

kärleken du kom med den.

en enkel förklaring till att du är min goda vän





Fri vers av "Dempa"
Läst 738 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-01-21 13:46



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Väldigt fint!
2009-01-28

  HQ
Sant så sant, påtvingad tackamhet är ingen tacksamhet.
Mycket fin text!
2009-01-24

  Eaglemountains VIP
Mycket tacksamt skrivet - varken tacksamhet eller något annat ska tvingas på - det ska spontant växa ut, men ha tid på sig, från det minsta frö - och det ska vilja växa själv ......
2009-01-21

  Mr Lindemann VIP
Ja, det kan var så att du fick till det här då

"Hoppet närs i liv, tron ger livet mening, i kärlek finns vi."

Ser att jag gav ovanstående or citattecken, det kan vara så att någon säkert sagt det innan jag trodde mig komma på det
Därav citattecknen
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"