Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överklassens recycle deluxé

Med ett underfyndigt leende och väl prydligt klädd
Stannade Herr Direktören akut
i ett gatuhörn för att gnida skammen i plånboken.
Hummandes, smygandes och läspandes drog han fram liberal täcket.
Att spendera fritt över moralen
är en slogan alla blåådriga män har älskat i Urminnes tid.
En gammal fin tradition.
För Herr direktören är smutsig på ett mycket fint och diskret vis.
Superb efterrätt, det smakar bra när man har räknat kulor hela dagen.
Sen ska han traska över sanningar och babbla politik över lite privat importerad Konjak.
Smälta slinkan i magen.
Sen kommer hon ut den normala vägen.

Det kallas återvinning…




Fri vers av "Dempa"
Läst 547 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-21 18:24



Bookmark and Share


  Pytti
Ha ha så jävla underbart... Inte mycket mer att säga. Tack så mycket.
2009-01-23

  Eaglemountains VIP
Satirhumoristisk om gnidenhetsåtervinningsdirektör
2009-01-21

  Carl Thomas
Hehe, lite skön humor över pantningens parningsdans ;-)
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"