Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar önskas?





Ge svar med akuratess

Om du vill

Vara ett leende

Hos mig

Om du

Som jag vill

Resa stommar

Stadiga med kraft

Starkare

Än brännvin



Ge svar med huvudbry

Om du vill

Vara en angelägenhet

Hos mig

Om du

Som jag vill

Lösa problem

Uppkomna ur rigiditet vilket

Eliminerar

Min virilitet



Ge svar med känsla

Om du vill

Skapa en affekt

Hos mig

Som växer till

En styrka

Framkallad av betagenhet

Fortgår

I evighet


















Fri vers av ockerconny
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-21 20:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Orden ringlar fram vackert längtansfullt.

Eva
2009-01-25

  Suzy med punkterna
Vad finns mer att säga? Vackert in i märgen........
2009-01-25

  Olof Dahlin
Ordkonstnär :)

Och jag ställer mig sidan om dig och pekar "håller med honom".
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

ockerconny
ockerconny