Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eviga band..

I hjärtat bor
längtan..
finns där alltid....
osynliga kärleksband
över kontinenten
till det stora landet
binder samman två..
mycket tjockare än vatten
är blodsbanden röda..
det vackra starka eviga






mare





Fri vers av mare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 01:33



Bookmark and Share


    eva m h
Livets och kärlekens band!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP