Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsskalv

 

 

Jag är ett frö

jag är en röd död djävul

En missförstådd ängel

under asfalten

 

Jag är ett frö

JAG, är DÖD

trodde man

begravt under betong och sten

ASFALT så kal och klen!

 

Jordskrev KOM

kom hit till mig

ty jag behöver dig

Ett enda skalv

en enda rejäl omskakning

av mitt sinne!

 

Ty jag är ett frö

under sten och betong

jag var död, en gång

 

Jordbävning KOM

kom till mig

Ty jag behöver Dig

 

 för att en dag stå hög

och rak

en dag kunna leva

under himlatak

 

Jag är ett frö

som ni trodde var dött

jag har ett hjärta

som ännu är Rött

och det dunkar stilla

trots!

 

att det passar mig

så illa




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-22 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*