Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens öga

när dimbankar väller svarta

drar sönderslitna segel

draperiet av andlösa tårar

skymtar sista ögonblicket

regnets isande slår

orkaner välver  hav

pinad söker vinden  svar

men ekot har inget att söka

det finns inget kvar

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 383 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-22 18:42



Bookmark and Share


  Hans Christian
Oj,oj vad du är duktig ! "Pinad söker vinden svar..."deliciöst!
2009-01-22

  Måna N. Berger
En oändlig ödslighet i orkanens öga.. Jag blir berörd av den här dikten!
2009-01-22

  Suzy med punkterna
Du överträffar alla mina önskningar av poesi i dessa ord. Bokmärke direkt!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren