Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson 22 jan 2009


blodig och kall står herr larsson
barfota utanför systemet

jag vet
att det lika gärna kunde ha varit jag

han ser på mig som jag ser på honom
och han vet det han också

han vet
att det lika gärna kunde ha varit jag




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-22 18:20



Bookmark and Share


  kath
Absolut.. det är en tunn linje vi går på i livet... vi ska vara tacksamma när vi lyckas balansera på den ...

Vardagen är alltid så fint porträtterad i dina dikter .. gillar
2009-01-27

  Jimmy:n
hmm så nära så,
och ändå så..
2009-01-24

  Nina Ahlzén
javisst-tunn tunn är linjen. önskar fler såg detta.
2009-01-24

  peter markurth
rå realism,sanning..politik..
2009-01-24

  Carola Zettergren
Mmm..de som hamnat där vet i regel att att vad som helst kan hända vem som helst..snyggt!
2009-01-24

    ej medlem längre
...denna herr larsson kunde ha varit vem som helst av oss så de högfärdiga får sitt på ett eller annat sätt är jag övertygad om!
2009-01-24

  Anders P VIP
...och ändå tar folk avstånd. Är det sig själva de är rädda för?
2009-01-23

  Ola Rydberg
Ja alla kan vi hamna
där
bra mänsklig dikt
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP