Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt bländande ljus

Jodå
det finns ännu en chans

även om du
inte har läder

kan du lära dig
nåt

om du bara
äger förmåga

att stå ut
med

att folk är

präglade
av

oftast långvarigt
inre
kaos

kanske tar
strupgrepp
på varann

skrattandes
åt
allt
eller inget

står du
bara ut

är det inte för sent




Fri vers av Emanuel H
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H