Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med den man älskar kan man titta på getterna

 

med den man älskar kan man titta på getterna

som rinner ner för sluttningarna i Italien

 

sjunga när det stormar

skumvågor på Atlanten

 

dricka champagne

på nyårsstranden

 

hosta ihop

när influensan smyger in

genom brevlådan

 

ta en sen whisky

bara för medicinskt bruk

 

somna alldeles nära

till varandras andetag

 




Fri vers av sister mary
Läst 462 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-23 23:50



Bookmark and Share


  Blåbäret
just slutet får mig som svagast
att somna till varandras andetag
med den man älskar och bara med den

känsla!
2009-04-04

  aniara
just så är det! Snyggt!!!
2009-02-23

  Ulf Lagerholm
ja så där ska det te sig när allt är på plats, ett extra stort plus för rubriken vill jag sätta
2009-01-25

    Jnåt
getter blir klart mer intressanta i ens älskades närvaro. stark 'get back to where the goats belong'-känsla!
2009-01-24

    ej medlem längre
Med den man älskar kan man bara vara. Det är just det som är det finurliga att den människan (om det verkligen är kärlek) blir ens bästa jag lite utanför så där. Så att man kan se sin egen! /Ulla
2009-01-24

    ej medlem längre
mmm, just precis... och getterna får gärna rinna på Kreta:-)
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary