Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara till min dotter, ingen annan....




Mitt barn

stunder av du

 intensifierade ögonblick etsar sig

oändligt inom

jag lever mitt i ett liv

 av förundran

över dig ..

 att du finns

att du är min

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 564 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-24 17:24



Bookmark and Share


  aol
rörande ömt vackert skriftat vännen
2012-02-24

  Cattie
Vad vackert och enkelt du skildrar det mirakulösa.
2010-09-06

  Lillasyster F
Upplever liknande varje dag och tycker att du fångat varats väsentlighet i denna dikt!
2009-03-12

    Maria Malm
Älskar denna text.
2009-01-25

  Suzy med punkterna
Svårt att riktigt kunna förstå det. Fint!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren