Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill glömma jag vill förlåta,
Men jag kan inte.
Smärtan i mitt hjärta är för stor.
Jag vill gå vidare,
Jag vill börja om,
Men kan inte!
Tårarna faller.
Jag faller men ingen fångar mig=(




Fri vers av Lejla
Läst 265 gånger
Publicerad 2005-08-28 13:52



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Denna är smärtsam att läsa, mycket berörande trots dom ganska enkla orden !
2005-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla