Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad och hatad

Jag vet att jag är älskad.
Jag vet att jag är hatad.
Jag vet att smärta,
Är en del av livet
Jag vet att lyckan är en del av
Människan.
Men jag vet inte,
Varför jag inte kan glömma??




Fri vers av Lejla
Läst 290 gånger
Publicerad 2005-08-28 13:53



Bookmark and Share


  Jessi
Jag undrar oxå det du här undrar över! Varför kan man inte glömma? Bra!
2005-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla