Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigsveteran

Det första ordet som pulsar igenom de mänskliga rättigheterna
Göms fort i det som vi kallar för det självklara.
Det andra ordet leder automatiskt till tjänstgöring.
Att tro att man gör gott när man släcker ljusen
Är vansinnigt.
Men förståligt när du förklarade varför.
Eller?

Förvirrad.
Manipulerad.
Grundlurad.

Det tredje ordet göms inte det kastas ut det är ett gapande; VARFÖR?!

Du vacklar segt ur det oförklarliga…
En dag i taget emot det vi beskriver som att vara ett anständigt liv.
Men Glöm inte att det var det anständiga livet som tog dig hit ner…

Till skiten!




Fri vers av "Dempa"
Läst 453 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-24 21:58



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
många väljer själva att åka ner - varför - är det pengar som lockar?

Men ordet mänskliga rättigheter, har blivit diffust, som något som suddats bort från ett papper, så man bara ser konturerna .....och de som suddar är makthavarna - som är hårda inuti - som varken hyser ordet sympati eller empati i sina sinnen ....och de bryr sig inte om hur många liv som släcks i onödan - de ger sina order - om grymhet ....och manipulerar, och det finns inte något VARFÖR -det ordet existerar inte - ingen av dessa vet vad det betyder, och därför kan de inte svara ....
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"