Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telepati

en telefon
som ringde

jag visste
det var du

sen länge
saknad

hörde ditt
leende

såg hur
din doft
fyllde rummet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-01-25 00:07



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fint !
2009-01-25

  © anakreon VIP
Walt Disney kallade det Fantasia!
Applåd
Carl-Erik
2009-01-25

  © anakreon VIP
Walt Disney kallade det Fantasia!
Applåd
Carl-Erik
2009-01-25

    Nattviol
ah, den här är vacker!
fyller mig med stor värme!
2009-01-25

  Miss Mod
En ren njutning att läsa.
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP