Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svimma inte nu Calin men den här är över 10 år gammal men skulle lika gärna kunnat vara skriven av dig nu (Titeln från Ozzy)




No More Tears

~~
I've cried so long
I've no more tears
I've ran so long
I've no more fears
I've been on my trail so long
I've seen no more bears
I've looked and searched so long
I've no more peers
I've loved so long
I've no more dears
I've been frolicing woods for so long
I've no more deers
I've held a speech for so long
I've no more "hear hears"
I've listened to others for so long
I've no more ears
I've got hurt for so long
I've no more sears
I've seen children play evilish so long
I've no more scissors
I've been speeding so long
I've no more gears
I've been reading for so long
I've no more years
I've been close for so long
I've no more nears
I've been eating up my fruit of my efforts
I've no more pears
I've been eating up my stack of food and
I've no more beers
I've been using up my flesh til it wounds
I've no more rears
I've been seeing the maidens go from my tomb, yes
I've no more rears
I've seen them meet me in the woods as my home
I've no more leers.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~20/12/97~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~LordParzifal




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2009-01-25

    Calin
Som ingressen antyder så kan jag bara hålla med och svimmar gör jag bara om man kan falla så där snyggt som i filmer.
2009-01-25

  friheten
Vacker
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP