Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndag förmiddag

en påslagen radio
i rummet bredvid

en kvinna som
löser sudoku

en man som
surfar på internet

båda i morgonrock

förmiddagsljus
genom skitiga
fönster




Fri vers av Anders P VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-25 10:10



Bookmark and Share


    Jnåt
närhet eller avstånd, det är frågan. gåt- och stämningsfullt.
2009-01-28

  KristinaE
.. skön söndag i tyst gemenskap - härligt!
2009-01-25

  Ronny Berk
en morgon i helgfrids miljö vackert och målande beskrivet... trevligsaker ; men "på måndagen blir det att beställa fönsterputsaren" funderar frun i huset...
2009-01-25

    Madeleine Ågren (Maduska)
Störtskönt, känner igen oss. :-)
2009-01-25

    ej medlem längre
Vardagstrivselaktigt
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP