Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om

Du såg på mig
som om du ansåg
att rakblad var
en nödvändig
accessoar

att det tillhörde
allmänbildning

att känna till
effekten av
överdoserade
psykofarmaka

teddybjörnen
och den gula
kaninen satt på
ditt nattygsbord







Fri vers av Anders P VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-25 23:58



Bookmark and Share


  Jonas Rudberg
Stark text, mycket bra.
2009-01-28

  Per Rydberg
Mycket tänkvärd text, tack för läsningen!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP