Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100% Yes Box!

Maskinen dundrar ut propaganda som ett nervgift.
Det sprider sig obemärkt ibland blåögda,
”ja tack så mycket människor”.
Varför är det trendigt att neka men inte att tveka?
Det borde höra ihop på något vis.
Men icke sa: Nicke!
Fingret pekas istället emot mig;
– varför är du så jävla komplicerad?!
Svaret blir; Det är för att jag är alldeles för enkel.
Tystnaden sprider sig i lokalen och helt plötsligt blir vädret,
Ett otroligt populärt samtalsämne.
Så jag tackar för mig,
Tar min ryggsäck och startar min vandring
Till regnbågens slut.

Vill du följa med?





Fri vers av "Dempa"
Läst 534 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-25 16:43



Bookmark and Share


  Angeldust
JAAA , den här gillar jag :-) Tack gillar "enkla människor".Packar ryggan..kram Sunny
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"