Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsbudet

Mimosa andades ljus släcktes ut

lila flöt kronbladen in 

stilla i vilande vind

döden kom

viskade tyst

så tyst

smekte gråt 

 höll om med sina trötta

gamla armar

samlade tårarna i

sina  fårade händer

 

trots att de svider 

så ont

bär han dem i sitt brustna hjärta

alltid ensam på sin eviga vandring




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 229 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-27 15:38



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker dikt.
2009-02-13

  Lia-Lej
Denna är vacker så det virvlar.. vilket flyt och vilken känsla!!
2009-01-30

    wildrosen
så mycket känslor och berörande..mycket vacker
2009-01-29

    Bodil Sandberg
o vilka sorgedjupa rader min vän..men så vackert så vackert!!!
2009-01-28

  Gunnel André VIP
Ljust mörker varsamt skildrat.
2009-01-27

  Maria Natasja
Mycket fint beskrivet.
2009-01-27

  Måna N. Berger
Men ömhet skrivet om den store tröstaren.
2009-01-27

  Suzy med punkterna
Vackert skrivet om slutet.
2009-01-27

  Rosen VIP
Mycket vackert om något tungt slutgiltigt, genom dina ord andas kärleken i stundens allvar och lägger sig vilande i själ och tanke.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren