Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspiratus: Albert Viksten
dedikerad: Povel Ramel som skrev visor som Karl Nilsson som staplade bräder
och kallade sig Pov Ram vid elransoneringen...




Timmer



Starta hårt med en furuplanka av prima virke
gå sedan nerför högen bland löstimret
se en ohyvlad med kantfnas i andra sortering;
svikta ända upp till första raden igen
i sista raden med en böjd och alldeles för spinkig

LPWJ 26/01/09




Fri vers (Prosapoesi) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP