Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slippriga hala stenar

Han drog sin
vingliga dramaten
fylld med
plancher

och sa oss
att vår tid var kommen

precis som hans

han viftade med
en bjällra

sa passa på
och gläd
er

den som har det gott
nu
har det så

högst tillfälligt

bjällerklang
hör dess dingedång





Fri vers av Emanuel H
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H