Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer eller mindre alla gör, ja du vet vad

när hon började gå igenom
dagen
på kvällen

hade hon ingen
egentlig
bild
eller nåt
egentligt
grepp

om sin dag

men så fort
hon satt
igång

kunde det inte bli kväll
fort nog
det blev

tidigare
och tidigare

dagen
som sågs över
på kvällen

blev inte
lång

och snart
mycket
snart


kunde hon


andas
normalt




Fri vers av Emanuel H
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-26 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H