Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rik men ändå fattig


Om man har stora värdsliga rikedomar

men inte har tillgång till sitt inre

är man ändock fattig




Övriga genrer av eva m h
Läst 283 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-26 22:41



Bookmark and Share


    Skrivarn
Visdom på hög nivå:)
2009-01-26

    papillon
Just nu, när jag skall restaurera ett hus, känns det som om jag tillfälligt skulle kunna knappa in på det inre.........
2009-01-26

  Sofie Viktoria
Ja, så är det.
2009-01-26

  thyra
Mycket kloka ord!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h