Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIP HOP


Haglar idéer över min digitala palett.

Droppar samples hit och dit.

Häller poesi över ett nyspunnet beat.





Fri vers av "Dempa"
Läst 599 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-01-26 23:31



Bookmark and Share


  Diana,V
läcker ;)
2009-01-28

  Mats Henricson
Snyggt ! Och Grattis till Placeringen !
2009-01-28

  Eaglemountains VIP
Och grattis till placeringen bland de fem läsvärdaste .....
2009-01-28

  Carl Thomas
Det här är gött! Precis så ska den samiska hiphoppen låta ;)
2009-01-27

  Eaglemountains VIP
Gillar själv inte Hip Hop, men applåderar ändå denna text i dubbel bemärkelse .....
2009-01-27

  anji
bra
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"