Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bokstäver med svaga konturer


Så synd att spränga en livs novell
bokstäver med svaga konturer
ligger utspritt på hans golv
fast etsat på en 90 tals tapet

Äntligen ligger de ute
svart på vitt
en oändlig rad av tankar
skrivet i vinröd kursiv

Kärlek till miljoner
inbäddad under ett tunnt lager skinn
skyddad av 70kg pansar
gestaltad nattsvart person

Ett hål med mått i milimeter
12 för att vara exakt
motsvarar några gram materia
en kula som fick de sista orden




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-27 01:26



Bookmark and Share


  Roula O
otroligt bra text!
2009-02-19

  Tera
"Et hål med mått i milimeter
12 för att vara exakt
motsvarar några gram materia
en kula som fick de sista orden"

Är det fräckt av mig att fråga vilka ord de är?

Stark text!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare