Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korta rader till förlorad mor







~*~






Tänk så skönt det kändes den dagen du erkände

Det jag alltid trott om dig stämde


Du vill inte ha mig heller





~*~





Ingen som vi känner
vill se oss i sällskap längre


Vi skadade dem mycket

Vi skadade oss mer





~*~





Vi är som ett bittert par

Vi skyller på varandra

Varje omfamning som du ger
trycker mer blod ur mina sår




~*~





Det var nog för länge sedan

Det var dags

nu





~*~





Det är sant som de säger

Vi är lika som bär

Den var nästan lite kuslig


Vår timing





~*~





Så lustigt det kan bli


Du bad mig gå samma dag

som jag gick





~*~










Fri vers av sorgsen
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-27 12:59



Bookmark and Share


  Tera
"Tänk så skönt det kändes den dagen du erkände
Det jag alltid trott om dig stämde

Du vill inte ha mig heller"

visst känns det?

Mvh
2009-02-21

  Fredric
Starkt vännen... Starkt... svåra ord att ta in...
2009-02-04

  Smultris
jag läser hennes mail om och om igen och det finns ingen nåd för vad denne kvinna gjort mot dig... dödsstraff är det enda rätta...

din text här däremot är det inte dödsstraff på, det är mycket vackert skrivet om något så stort och svårt... du är starkare än någon annan människa jag känner och du beskriver det väl med dina ord... gång på gång på gång...

sen håller jag med Cathys tolkning också... frihet...

äntligen...
2009-01-27

  Fokus
Sorg med en slags lättnad ändå.
En respektfull sorti ur ett kärleksförhållande.
2009-01-27

    ej medlem längre
nu gör det ont. men också ett stråk av befrielse hittar jag.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen