Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

730 Dagar


Mitt hjärta bultar fram en obegriplig formel.
Ord och handlingar till ingen nytta.
Att förklara oändligheten?
Omöjligt!
Vi känner den.
Ditt ben över mitt ben.
Din hand i min hand.
Funderingar står oss förbi.
Allt är glasklart när du sätter
ner din pensel.

Sätt din färg på min tillvaro,

Blåbärsprinsessa!





Fri vers av "Dempa"
Läst 443 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-28 00:02



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
kan inte sätta mig in i detta, men något hände för två år sedan ....
2009-01-28

  Mr Lindemann VIP
I lingonskogen kan man ofta hitta blåbärsprinsessor och allehanda annat otyg som med sitt varande kan ge en fingervisning om livets oändliga rymlighet att hysa varelse av okänd art
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"