Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flingor över jorden




Red igenom mörkret
som förvandlad
svindlande högt gick tankarna

elden brinner ännu
fast med svagt lysande sken
rusar till nästa klippavsats

Regnbågen har ingen ände
vägen dit är krokig och snäv
Rådjuret manar:

kom hem, kom hem
famnen omsluter
över stränder av salt

strör sina flingor över jorden







Fri vers av linlugg
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg