Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knappt synligt, men omvälvande


Älskade älskade du
så ofattbart
att du rör dig
i mig
känns inte
men berör
förnimma
förnimma
jag lyssnar
inåt
vänder alla känslespröt
mot en enda punkt
under hjärtat
mitt hjärta
allt detta kött
har fått mening
ben blod andetag
för din skull
armar som nu är tomma
kröker sig längtande
väntande
på din tyngd
älskade
älskade du




Fri vers av embla
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-28 20:15



Bookmark and Share


    Roger Magnusson
Saknar dina djupt mänskliga dikter.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

embla