Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag & tusen.

stereotyper kryper
längs min ryggrad
viskar om att höra regn ur samma säng
skakar mig hårt rycker
ur det sista och
sprutar insektsmedel på fjärilarna
i magen som slutar skrika först när du
finner dig i verkligheten

att jag inte skäms jag skäms jag skäms

jag skriver om chanserna jag aldrig vågar ta
alla koppar te i det där köket jag aldrig drack
och en scen på en stol
med ett tillhörande skräckscenario
det är när lamporna slocknar
jag blir till tusen.




Övriga genrer av andreawolf
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-28 22:40



Bookmark and Share


  thyme
åhh vad bra. du skriver mysigt och ändå nästan så att man får en klump i magen. jag gillade mest
"stereotyper kryper
längs min ryggrad
viskar om att höra regn ur samma säng"
2009-05-17

    inmeddiginålsögatkamel
Härligt flyt. Jag gillar det.
Och att det inte är sådär jävla självklart. Allting måste inte vara så jävla självklart hela jävla tiden.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf