Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fritt fall tilt


det närmaste döden
jag var den sommaren

fritt fall tilt

en nära döden upplevelse
jag inte kan rekommendera

men hon
tolvåringen

hon älskade det




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-03-09 23:42



Bookmark and Share


    Erika H
om och om igen
utan hämningar
loving it...
härlig text... *ler*
2007-03-10

    sunnanvind
*skrattar*!!! Jag vet! Jag dog oxå Hans! Ingen mamma kvar ...
Jo, jag återuppstod där nere nå\'nstans när dom gått o köpt sockervadd....
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP