Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
David versus Goliat


Revolutionärer

Det är vi som;

Har Sunes sommar känslor mitt i vintern.
Har Ödmjukhet bland spottloskor.
Går Barfota på taggtråds åkrar.
Är Positiv i ett negativ.


Det är vi som vägrar ha själen i en Burk!




Fri vers av "Dempa"
Läst 492 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-29 12:05



Bookmark and Share


  Pytti
Känner med dig med revolutionär.
Riktigt snyggt!
Tack...
2009-01-30

  Eaglemountains VIP
APPLÅD I DUBBEL BEMÄRKELSE!
2009-01-29

  Just Emotions
mmm underbart!!
applåder*
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"