Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart sten

 

 

En drink

faller ner

i gropen

 

Svalget av svart sten

 

En sörja av vitt och rött

och grönt!

Vill glömma allt

ty jag är så liten

och skör...

 

Asfalten är kall

och tom

den är våt av regn

och jag, så ung...

 

Tusen ansikten som jag inte ser

Tusen munnar som skriker

som jag, inte hör

 

Ögonvitor ser

stirrar, ber

efter luft

efter syre och liv

men inget, ingenting

och vakuumet fyller mina lungor

med sten

 

Svart

vitt

konturer av ett ansikte

i dimman

 

En gråtande vän långt långt borta

Min mor, hon ärver

ett så skört hjärta

 

 

Mina lungor fungerar ej

och mina ögon, de ser

ej mer




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 13:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vet ej vad jag ska säga riktigt
förutom kanon men känns lite enformigt så
*applåder*
2009-03-18

    Herr Ångest
Bra skaldat Miss L
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*