Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantom (härdsmälta)

 

jag doppar nakna känslor i choklad

och låtsas att smärtan inte finns

 

kanske tilltalar sötman

       livet bättre

 

 

 

 

© Birgitta Wäppling, 29 januari 2009

 

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-01 13:52



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Rader som rymmer sorg. Kanske besvikelse. Kanske längtan. Det känns som om någon uteblev. Mina tolkning och upplevelse.
2009-02-07

  Ronny Berk
känslor av längtan och befrielse väl beskrivet, att låtsas för att slippa känna...
2009-02-02

  halmstrå
Nog kan man låtsas att chokladen inte är smärtsamt het mot huden bara för att få njuta av sötman när den stelnat
Så är det med mycket i livet. Något måste uthärdas för att något ska vinnas
och du hittar orden - kanske inte utan smärta.
2009-02-01

  Michaela Dutius
Något gör ont och du söker tröst ...poetiskt uttrycker du det så fint
2009-02-01

  Michaela Dutius
Något gör ont och du söker tröst ...poetiskt uttrycker du det så fint
2009-02-01

  Eva Langrath VIP
Ett sätt att finna tröst. Gott.

Eva
2009-02-01

  Maria Natasja
Wow!!! Bra!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP