Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

famlar



i mörkret söker jag mig fram
söker det som fanns
trevar
famlar
snubblar
jag vill ha igen
det som fanns
mellan oss
det där
lätta
svävande
som värmde mig upp till molnen
jag vill ha det igen
söker
väntar
trevar
önskar
det fanns kvar
och sorgen
ligger svart
och tär ett hål
där jag famlar
jag försökte glömma
dig och det vi hade
men jag längtar
intensivt
efter det vi hade
jag vill aldrig tro
att det var bara jag
som kände
det där
som vi hade
och jag vill
att du säger
detsamma till mig
att du vill
ha det där igen
som vi hade
jag vill
att även du vill
frivilligt
sväva
med mig




Fri vers av glittertindra
Läst 265 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-29 20:06



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det är en dikt som tar en med på en tur i längtan och sorg om en tid som var men inte så lätt kommer åter med just den personen så


Bra och beskrivande stämning
2009-01-29

    Lena Nilsson
vilsenheten förstärks av dom korta raderna
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra